2017-11-29

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından “Sektör Tümleşik Eğitim” programı düzenlenmiştir.



 
22 Kasım 2017 tarihinde Çorlu Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda Endüstri Mühendisliği bölümü tarafından organize edilen “Sektör Tümleşik Eğitim (STE)” programı düzenlenmiştir.
 
STE programı, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan TECER, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aysun SAĞBAŞ, Bölüm Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Kemal Güven GÜLEN, Yrd. Doç. Dr. Ulviye POLAT, Yrd. Doç. Dr. Filiz GÜRTUNA, İşletme Temsilcileri ve Endüstri Mühendisliği öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.
 
Programa katılan tüm işletme temsilcilerine teşekkür belgesi verilmiştir.
 
Prof. Dr. Aysun SAĞBAŞ’ın STE’nin Uygulanması ve Kazanımları temalı bilgilendirme sunumu ile başlayan STE programı, sırasıyla Prof. Dr. Lokman Hakan TECER’in konuşması, işletme temsilcilerinin STE’nin uygulanması ile ilgili görüşlerinin alınması ve bölüm öğrencilerinin STE ile ilgili sorular sormasının ardından son bulmuştur. Programın ardından katılımcılar düzenlenen kokteyle katılmıştır.