2022-03-11

İşletmede Mesleki Eğitim (IME) Stajı Hk.

İşletmede Mesleki Eğitim (İME) çalışması ile ilgili olarak önemli hususlar aşağıda açıklanmıştır.

• İME raporu, aşağıda verilen Word doküman formatında bilgisayarda yazım veya staj raporlamasında kullanılan staj defterleri ile hazırlanabilir.
  • Öğrenciler yürüttüğü çalışmaları günü gününe not ederek raporuna geçirmekle sorumludur. Hazırlanan rapor, işletmedeki İME danışmanı tarafından kontrol edilir, onaylanır  ve günlük olarak imzalanır. Onaylanmamış raporlar başarılı olarak kabul edilmez. Raporun her sayfasında işletme kaşesi imzalı olarak bulunmalıdır.
  • Öğrencilerin devamlılığını gösteren imza tutanağı (devamlılık formu) işletmede olunan her gün için İME danışmanın imzasının bulunduğu formatta hazırlanmalıdır. İME öğrencisinin devam zorunluluğu iş günü üzerinden %80’dir.
  • Onaylı İME raporu ve devamlılık formu en geç ilgili yarıyılın son ders günü mesai saati bitimine kadar öğrencinin ilgili öğretim üyesi danışmanına teslim edilir.
  • Öğrenciler İME kapsamında işletmede geçerli olan kural ve yönetmeliklere uymak zorundadırlar.

İME süresince rapor ve devamlılık için kullanılacak olan formlar aşağıdaki linklerde paylaşılmıştır.

kapak

rapor sayfa formatı