Bölümümüz Simülasyon Laboratuvarı
 
 
 
Laboratuvar Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar
 
1) Laboratuvarda yiyecek ve içecek tüketilmesi kesinlikle yasaktır.
 
2) Ders kullanımının dışında bölüm laboratuvarı Salı günü 8.30-12.00 ve Perşembe günü 13.30-17.00 saatlerinde öğrencilerin kullanımına açık olacaktır. Bu zaman dilimlerinde laboratuvarı kullanmak isteyen öğrenciler, en geç bir gün öncesinden bölüm araştırma görevlilerine mail ile bilgilendirme yapmalıdır. Aksi durumlarda laboratuvar kullanıma açılmayacaktır.
 
3) Bölüm derslerinin gerektirdiği zorunluluk durumlarında, dersin öğretim üyesinden ve bölüm laboratuvar komisyonu başkanından gerekli izinler alındığı takdirde belirlenen ek saatlerde laboratuvar öğrencilerin kullanımına açılabilir.
 
4) Öğrencilerin cep telefonlarını bölüm laboratuvarındaki prizlere şarja takmaları yasaktır.
 
5) Ders saati haricinde çalışırken hoparlör yerine kişisel kulaklıklarınızı getirip kullanınız ve içeride sessiz olunuz.
 
6) Sizin kullanımınız ile oluşacak herhangi bir zarardan sorumlu tutulacağınızdan bilgisayar donanımlarını kullanırken dikkatli olunuz.
 
7) Bilgisayarlarda deepfreeze programı kurulu olduğundan bilgisayarları kapattığınızda çalışmalarınızı kaybedebilirsiniz. Bu nedenle verilerinizi depolamayı unutmayınız.
 
8) Çalışmanız bittiğinde kullandığınız bilgisayarı kapatınız ve çöplerinizi çöp kutusuna atınız.