2021-03-05

2020-2021 Bahar Yarıyılı Dönem İçi Staj Başvuruları Hk.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında dönem içi staj yapmak isteyen öğrencilerin 12 Mart 2021 tarihi 23.59'a kadar “enmnku@gmail.com” mail adresine (bilgi kısmına staj komisyonu üyelerini ekleyerek) imzalı dilekçe, bahar dönemi ders programı ve transkript ile başvurmaları gerekmektedir.

Dilekçe içerisinde ad-soyad, öğrenci no, staj türü, staj yapılmak istenen eğitim-öğretim yılı ve dönemi, dönem içinde boş olunan günler vb. bilgiler yer almalıdır.

Dönem içi stajları ödev raporu olarak hazırlanacaktır.

Dönem içi stajına eğitim-öğretim dönemi içinde haftalık ders programında en az 3 serbest iş günü (cumartesi ve pazar hariç) boş olan öğrenciler başvurabilir.

Başvuru yapan öğrencilerin staj işlemleri için NKUZEM sistemini takip etmesi gereklidir.