2021-06-12

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj Duyurusu



 
 
Firmalarda staj yapacak öğrenciler için ihtiyaç duyulan bilgiler Çorlu Mühendislik Fakültesi web sayfasında aşağıdaki duyuruda paylaşılmıştır.
 
Link
 
Yaz dönemi stajını ödev/proje vb. şekilde yapmak isteyen öğrencilerin, stajını ödev/proje vb. olarak yapmak istediklerini ve staj türünü belirten ıslak imzalı dilekçeyi taratarak 20.06.2021 tarihine kadar enmnku@gmail.com adresine e-mail yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Staj ile ilgili işlemleri yürütürken üniversite e-mail adresinin (ogrencı_no@nku.edu.tr) kullanılması tavsiye edilmektedir.
 
Başvuruya yönelik geri bildirim (kabul durumu vb.) ilerleyen günlerde ilgili mail adresine yanıt olarak gönderilecektir. Ayrıca, staj başvuru durumu kabul olan öğrenciler NKUZEM staj dersine eklenecektir.
 
Stajını ödev/proje olarak yapacak öğrencilerin; stajın kapsamı/içeriği, ödev/proje verilme tarihi, ödev/proje son teslim tarihi, (gerekirse) revizyon verilme tarihi, (gerekirse) revizyon son teslim tarihi vb. başvurulardan sonra belirlenecek ve NKUZEM sisteminde ilan edilecektir.
 
Yaz stajını yüz yüze ve online olarak yapacak öğrencilerin fakülte ve bölüm web sayfalarından staj ile ilgili yapılabilecek duyuruları düzenli olarak takip etmeleri beklenmektedir.
 
Endüstri Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu