2020-09-28

2020-2021 Güz Yarıyılı Ders Kayıtlarına İlişkin Duyuru*

1-) 9 ve üzeri yarı yıllara ders kaydı yaptıracak olan öğrencilerin Bölüm Ders Planında 8. Yarıyılda açılan seçmeli ders grubundaki dersleri, 7. Yarıyılda açılan seçmeli ders grubundaki derslerle aynı olması halinde 45 AKTS koşuluna aşmayacak şekilde alabileceklerdir.

2-) Bitirme çalışmaları yönergesine istinaden 4+ durumda olup bitirme çalışması alamayan ya da alıp başarısız olan öğrenciler, daha sonraki her iki dönemde de çaprazlama olarak bitirme çalışması dersini alabilirler.

3-) Öğrenciler otomasyon üzerinden kayıtlarını tamamladıklarında danışmanı gerekli kontrolleri yaparak ders kaydını onaylayacaktır. Öğrenci ders kayıt formunu imzalayıp aslını muhafaza etmek şartıyla tarattırıp ya da fotoğrafını çekip danışmanına mail atacaktır. Öğrenci harç ödemesi yaptı ise banka dekontunu da ders kayıt formu ile birlikte mail olarak danışmanına gönderecektir.

(*Fakülte Dekanlığından 24.09.2020 tarihli gönderilen açıklamaya istinaden)