2021-10-25

2020-2021 Yaz Dönemi Yüz yüze (Firmalarda) Staj Sonuçları

2020-2021 eğitim-öğretim yılı yaz dönemi yüz yüze (firmalarda) staj değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

* Staj raporu teslim etmesine rağmen ekteki listede bilgileri bulunmayan öğrencilerin 5 Kasım 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar bölüm staj komisyonu ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

** İlan edilen listedeki staj başvuru sonuçları (staj türü, başvuru durumu vb.) ile ilgili tüm sorular için 5 Kasım 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar bölüm staj komisyonu ile iletişime geçebilirsiniz.

*** Karar sütununda "Düzeltme istenmektedir." yazan öğrencilerin öğrencilerin 5 Kasım 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar staj komisyonu ile iletişime geçmesi gerekmektedir. İlgili öğrenciler, gerekli düzeltmeleri tamamladıktan sonra 19 Kasım 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar defteririni/belgelerini teslim etmelidir.

Tüm arkadaşlarınıza duyurunuz.

Endüstri Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu