2022-06-15

Bitirme Projeleri Hk.



 

14.06.2022 tarihinde yapılan Bitirme Projeleri değerlendirmeleri sonrasında öğrencilerimizin dikkat etmesi gerekli olan hususlar aşağıda belirtilmiştir.

  • Değerlendirme sırasında çalışmalarında değişiklik istenen öğrencilerimiz, projelerini en son 17.06.22 cuma günü içerisinde danışman öğretim üyesine mail olarak atmalıdır.
  • Danışman öğretim üyesi tarafından kontrol edilerek uygun bulunan proje çalışmaları 2 nüsha karton kapak cilt yaptırılarak, en son 22.06.22 çarşamba günü içerisinde Araş. Gör. Necip Karakurt’a teslim edilmelidir.
  • Projelerin TNKU ÇMF Lisans Bitirme Tez Yazım Kurallarına uygun olarak hazırlandığı öğrencilerimiz tarafından kontrol edilmelidir.
  • Proje içerisinde ana metinde GİRİŞ (numara verilmez), 1.LİTERATÜR ARAŞTIRMASI, 2. ANA ÇALIŞMA KONUSU BÖLÜMLERİ (Konunun kapsamına göre teorik kısım 1-4 bölüm olabilir, izleyen bölüm numaraları revize edilir), 3. ARAŞTIRMA / UYGULAMA (uygun bir başlık adı verilir) 4.ARAŞTIRMA/UYGULAMA BULGULARI, SONUÇ VE ÖNERİLER bulunmalıdır. EKLER kısmı KAYNAKLAR’dan sonra yer almalıdır.
  • Kaynak gösterme APA veya IEEE formatına göre yapılmalıdır. Çalışma hazırlanırken kullanılan tüm kaynaklar yazım kurallarına uygun şekilde proje içerisinde belirtilmelidir.

İlgili kılavuzlara aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz

APA

IEEE