2021-02-23

Sektör Tümleşik Eğitim ve Bahar Dönemi Stajları Hk.

Sektör Tümleşik Eğitim (STE) ve Bahar dönemi stajları hakkında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından 19.02.2021 tarihinde alınan Senato kararına istinaden Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanlığı'ndan aşağıdaki duyurular yapılmıştır.

1-) 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Bahar döneminde firmalara STE için öğrenci gönderilmeyecektir.

2-) STE dersi yerine seçimlik ders alma opsiyonu var ise seçimlik ders verilecek, seçimlik ders opsiyonu yok ise STE dersi ödev, proje vb. şekilde gerçekleştirilebilecektir.

3-) Bahar döneminde öğrenciler firmalarda staj yapamayacak bunun yerine staj yönergesinde belirtilen esaslara uygun olmak şartı ile staj yapmak isteyen öğrencilere ödev, proje vb. şekillerde staj yaptırılabilecektir.